Cheers for that Dave! How's Monaco apart from that?
Barolo me too thanks......but I'll bet DC ain't in the mood to party tonight....nor Kimi & Heiki either....
These Finns do get a strop on don't they.....:squint:
(says Keith remembering Mikka's little spell in the bushes)
Montecarlo - Bologna only 450 kms think about. I attach the menu of my wifes restaurant and the menu for the Ferrari owners club Sweden. Start thinking about what will be your gastronomic trip.
LISTINO PIETANZE “ A’ LA CARTE “ in €uro
ANTIPASTI
·
07.00 - CAPRESE DI BUFALA
·
08.00 - SELEZIONE DI SALUMI ACCOMPAGNATA DA UNA INSALATINA CON SCAGLIE DI GRANA
·
08.00 - LONZINO DI SUINO CON RUCOLA E PECORINO DI FOSSA
·
07.00 - CIALDA DI FORMAGGIO CON
“ CHAMPIGNONS “ , SEDANO E GRANA
·
08.00 - CARPACCIO DI FILETTO “ A’ LA SAUCE VINAIGRETTE “ E VALERIANA
PER TUTTI COLORO CHE PREFERISCONO I PRIMI PIUTTOSTO CHE I SECONDI, LO CHEF SI PRODIGHERA’ NELL’ ESECUZIONE DI BIS ( € 09.00 ), TRIS ( € 10.00 ) O ADDIRITTURA QUADRIS ( € 11.00 ) DI MINESTRE.
NON ESITATE A RICHIEDERE LA SELEZIONE DI MINESTRE CHE PIU’ VI ATTIRI.
LISTINO PIETANZE “ A’ LA CARTE “ in €uro
PRIMI DELLA TRADIZIONE EMILIANA
·
09.00 - TORTELLINI IN BRODO
·
07.00 - TAGLIATELLE AL RAGU’
·
07.00 - TAGLIATELLE STRETTE ALLA ROMAGNOLA
·
07.50 - TORTELLONI DI RICOTTA BURRO E ORO
·
07.50 - BALANZONI BURRO E SALVIA
·
06.50 - SPAGHETTI ALLA CIPOLLA
·
08.00 - GNOCCHETTI CON PACHINI, GUANCIALE E PECORINO
·
07.50 - STRICHETTI ROSA CON SPECK E BELGA
·
08.50 - PASSATELLI ASCIUTTI CON SALSICCIA E CANNELLINI
·
08.00 - RISOTTO ALLE PUNTE DI ASPARAGI
LISTINO PIETANZE “ A’ LA CARTE “ in €uro
SECONDI DELLA TRADIZIONE EMILIANA
·
10.00 - COTOLETTA ALLA BOLOGNESE
·
13.00 - GRIGLIATA DI CARNI MISTE
·
07.00 - SALSICCIA ALLA GRIGLIA
·
13.00 - FILETTO ALL’ ACETO BALSAMICO
·
12.00 - FILETTO ALLA GRIGLIA
·
13.50 - FILETTO ALLA VORONOFF
·
13.00 - FILETTO AL PEPE VERDE
·
10.00 - SCALOPPINE ( a proprio piacimento )
·
10.00 - AGNELLO ALLA SCOTTADITO
·
11.00 - CROCCANTI DI VITELLO GRIGLIATI CON LARDO E ROSMARINO
LISTINO PIETANZE “ A’ LA CARTE “ in €uro
CONTORNI
·
02.50 - PATATE FRITTE
·
03.50 - DADOLATA DI PATATE AROMATICA
·
02.50 - VERDURE AL VAPORE
·
02.50 - INSALATA MISTA
·
03.50 - FRITTO MISTO DI VERDURE PASTELLATE
·
03.50 - RADICCHIO ROSSO CON BRUCIATINI
·
02.50 - NUTINI AI VARI GUSTI
·
03.00 - DOLCI PRODOTTI DALLO “ CHEF “ A SUA DISCREZIONE
LISTINO PIETANZE “ A’ LA CARTE “ in €uro
MENU’ DI RANE
( E’ CONSIGLIATA LA PRENOTAZIONE IN MANCANZA DELLA QUALE E’ SICURAMENTE SCONSIGLIATA LA FRETTA )
ANTIPASTI:
·
10.00 - SPIEDONI DI RANE
·
10.00 - RANE AL VAPORE CON VERDURINE IN AGRODOLCE
PRIMI:
·
09.00 - TAGLIATELLE AL RAGU’ DI RANE
·
10.00 - RISOTTO ALLE RANE
SECONDI:
·
10.50 - RANE ALLA PROVENZALE
·
09.50 - RANE FRITTE CROCCANTI
·
09.50 - RANE FRITTE MORBIDE
MENU’ DELLA TAVERNA in €uro
·
04.00 - BRUSCHETTE ASSORTITE
·
14.00 - TAGLIERE DI AFFETTATI CON SOTT’ OLI E GNOCCO FRITTO
·
05.00 - OMELETTE ( a proprio piacimento )
·
02.50 - PATATE FRITTE
·
03.50 - PATATE DADOLATE
·
06.00 - TONNO, FAGIOLI E CIPOLLA
·
08.00 - SELEZIONE DI FORMAGGI ASSORTITI
·
11.00 - CULATELLO E TOMA AL TARTUFO
·
11.00 - “ FLINSTONE “ RIBS E PATATINE
·
10.50 - COTOLETTA E PATATINE
·
09.00 - VERDURE GRIGLIATE CON SCAMORZA
·
09.00 - VERDURE GRIGLIATE CON TALEGGIO
·
06.00 - TOMINO ALLO SPECK
·
06.50 - TOMINO AI FUNGHI
·
15.00 cad - FONDUTA AL FORMAGGIO min 2 pers
·
20.00 cad - FONDUTA BOURGUIGNONNE min 2 pers
·
25.00 cad - RACLETTE & CHARBONNADE min 2 pers
·
08.00 - SPAGHETTI: AGLIO, OLIO & PEPERONCINO, ALLA CARBONARA, ALL’ AMATRICIANA
·
06.00 - TAGLIOLINI IN BRODO “ SHANGAI STYLE “
·
08.00 - KAZAKHSTAYA SFUNCIOSA
·
09.00 - RAVIOLI ALL’ ALSAZIANA ( secondo disponibilità )
Menu for FERRARI OWNERS CLUB – SWEDEN
Von Braun Sportscar Organisation
-------------------------------------------------- 20,30
Welcome FLUTE of selected Italian champenois
STARTERS
Fine Italian charcuterie, mousse of mortadella and mushroom’s salad
Crouton Briolé aux TRUFFES with cheese and mushroom’s tartelette
PASTAS
Risotto “ IMPERIAL style “
Tagliatelle “ BOLOGNAISE art “
Green Apple and Calvados SORBET
MAIN COURSE
Beef filet with balsamic vinaigre from Modena
Tomato gratin and new potatoes
DESSERT from the CHEF
ROMA Crevalcore - +39 051 6800222
Intelligent catering service by the CHEF PIERO

epper: If you wish to eat different things, just tell me 2 days before.
P.S. Diesel in F1 for me is fine. In Europe now more then 50% of the cars are Diesel. Better efficiency, lower consumption and higher torque.
If this happens, everybody shall redesign his transmission and a lot of new R&D will be made. All that shall be added with an obbligatory system for energy recycling during braking. All the other technology which can not be used in normal production shall be banned, like pneumatic valve springs and similar solutions made in order to allow a rev increasment which is the contrary of what is happening in production. The brakes shall go to ceramic ( already on some production cars ) and not anymore in carbon fiber. The clutches as well shall be closer to the standard production. Why developping items without a mass issue.
Competition first target is to test pioneer solution for future production.
Ciao
Wanni